×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuwe piercing voor Roxeanne Hazes

6.01.2017 -

Na een nieuwe tatoeage heeft Roxeanne gekozen voor nog meer lichaamsversiering. Deze keer voor een variant met iets meer glans, namelijk een piercing.


De zangeres staat vandaag namelijk op de kiek met Fred van Leer met een glimmend steentje in haar neus. Wanneer ze de piercing heeft laten zetten is niet bekend. 

Zowel Fred als Rox delen het kiekje op Instagram. De twee werken vandaag samen, Fred doet de styling van de zangeres. Waarvoor ze precies bezig zijn is niet bekend. 

Onlangs liet Roxeanne ook nog een nieuwe tatoeage zetten. Dat deed ze samen met haar nieuwe vriend Erik Zwennes. Zij liet een e op haar vinger zetten, hij liet een r op zijn vinger plaatsen.