×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuwe liefde voor vader OG3NE-zusjes

12.08.2018 -

Ricardo Vol, de vader van de OG3NE-zussen is weer verliefd. Vorig jaar juli overleed zijn vrouw Isolde aan de gevolgen van de ziekte kanker. Janine is de nieuwe vrouw in zijn leven.


‘Je leven oppakken gaat pas lukken als iemand je laat zien en voelen dat er nog een leven is. Daarom nu genieten van deze zomervakantie met Janine,’ schrijft de verliefde Ricardo bij een foto van hem en Janine Aarts. Janine heeft de foto ook op haar Instagram geplaatst en schrijft: ‘Sinds korte tijd ben ik zo ontzettend verliefd, gelukkig en dankbaar dat ik van grote betekenis ben op iemands leven. Ik ben blij Rick, dat ik samen met jou mag genieten van deze prachtige zomervakantie.’

 

 

Een bericht gedeeld door Rick Vol (@ricardo_vol) op