Nieuwe liefde voor Gwen Stefani?

Het 13-jarig huwelijk van Gwen Stefani en Gavin Rossdale is nog maar net tot een einde gekomen. Echter gaan de geruchten al de ronde dat Gwen weer verliefd zou zijn. De zangeres zou het wel erg goed kunnen vinden maar haar jury-collega Blake Shelton van The Voice.

 

Gwen Stefani en Blake Shelton werden rond dezelfde tijd single naar het scheiden van hun partners. Op de gangen van de Amerikaanse Voice gaan de geruchten dat de 39-jarige country zanger en de 45-jarige zangeres het wel erg goed met elkaar kunnen vinden. Zo zouden ze hun vriendschap een romantische wending hebben genomen, zo meldt Daily Mail.

Blake en Gwen zouden nog een prille romance hebben en proberen hun relatie nog voor zichzelf te houden. Maar hun flirterige gedrag valt enorm op en iedereen kan zien dat ze verliefd zijn op elkaar.

Beiden hebben ze onlangs hun huwelijk verbroken. Blake diende op 20 juli zijn echtscheidingspapieren in nadat hij hoorde dat zijn ex Miranda Lambert zou zijn vreemdgegaan. Gwen eindigde haar dertienjarig huwelijk met Gavin Rossdale, omdat ze geloofde dat Gavin niet trouw was.