×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Nieuwe liefde voor Demi Lovato’

‘Nieuwe liefde voor Demi Lovato’
10.12.2018 -

De 'goede' vriend waarmee Demi Lovato vorige maand al gespot werd in Los Angeles, blijkt nu wellicht toch wel ietsje meer te zijn dan dat. Henry Levy, een ontwerper van wie de zangeres als een van de eerste artiesten kleding droeg tijdens optredens, zou het hart van Demi veroverd hebben.


Demi en Henry werden afgelopen weekend gespot bij restaurant Nobu in Malibu, waar ze de Grammy nominatie van Demi vierden. De ontwerper zou met name een goede invloed op haar hebben omdat hij niet drinkt en geen drugs gebruikt.

De twee werden al meerdere malen samen gezien, maar hielden vol dat er verder niets gaande was tussen hun twee. 'Ze wil zich nu omringen met mensen die haar de juiste energie geven en Henry is zo'n type. Ze brengen veel tijd met elkaar door maar het laatste waar Demi nu mee bezig is, is daten. Ze is compleet gefocust op haar herstel en gezondheid. Henry helpt daar daarbij en is haar 'nuchtere' vriend,' aldus een insider.

Volgens TMZ gaven de twee elkaar een kus op de mond en hielden ze elkaars hand vast, wat volgens het medium 'het bewijs' zou zijn voor meer dan alleen vriendschap.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door todateen (@todateen) op