Nieuwe liefde Jennifer Lopez?

Vorige week werd bekend dat Jennifer Lopez brak met Casper Smart, maar de 44-jarige zangeres is alweer op mannenjacht. Ze zou close zijn met de 34-jarige danser Maksim Chmerkovskiy, zo weten bronnen aan People te melden.

Afgelopen november trad de Dancing With The Stars-danser Chmerkovskiy op bij een show van Lopez. "Ze zijn contact blijven houden" vertellen verschillende bronnen aan het tijdschrift. De zangeres ontmoette de danser via haar beste vriendin Leah Remini. Een match met potentie voor meer dan alleen vrienden: "Ik denk dat ze wel een goed koppel kunnen zijn. Wie weet?", zegt de met Jennifer bevriende bron.

Ondanks dat ze druk is met het promoten van haar nieuwe album, heeft Jennifer wel tijd genomen voor de danser. Zo werd ze in maart gespot bij een verjaardagsfeestje van de broer van de danser, Val Chmerkovskiy. Intussen zit ex Casper Smart ook niet bij de pakken neer: de 27-jarige choreograaf werd deze week nog gezien op een feestje in Los Angeles. "Hij flirtte met de meiden en had het gezellig", meldde een oplettende feestganger aan People.