×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Nieuwe liefde’ Gordon stapt naar rechter

13.02.2018 -

De kortstondige 'nieuwe liefde' van Gordon sleept hem voor de rechter. Hij eist in een kort geding dat de presentator alle foto's waar hij op staat en eventuele naamsvermeldingen van sociale media verwijdert. Dat bevestigt zijn advocaat Vincent van der Velde.


Van der Velde probeerde er vandaag onderling uit te komen met de advocaat van Gordon, maar dat lukte niet. Wanneer de zitting plaatsheeft, is nog niet bekend.

Gordon deelde maandag op Instagram en Facebook foto's van zijn nieuwe 'schat', maar volgens de advocaat van de man is er nooit sprake geweest van een liefdesrelatie. Gordon meldde maandagavond dat hij was benaderd door vrouwen die aangifte tegen de man hadden gedaan omdat ze door hem stiekem zijn gefilmd tijdens seksuele handelingen. Gordon betichtte zijn 'nieuwe liefde' vervolgens van het leiden van een dubbelleven. De advocaat van de man beschuldigt Gordon naast stalking van smaad en laster.

De presentator deelde dinsdag overigens gewoon weer een foto van hem en 'zijn liefde'. 'En zo zou je naar Venetië vliegen voor Valentijn en zo sta je advocaten te woord te staan om te ‘bewijzen’ dat je een relatie had met de persoon waar je zo gek op was…….. ja dan breekt je hart en die was al niet meer te lijmen', schrijft hij erbij.