×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuwe kerstsingle van Davina Michelle is verrassing voor haar oma

Nieuwe kerstsingle van Davina Michelle is verrassing voor haar oma
19.11.2018 -

Davina Michelle heeft haar nieuwe single speciaal opgenomen voor haar oma. Ter gelegenheid van Kerstmis stak de Duurt te lang-zangeres John Lennons Imagine in een nieuw jasje. Maandagochtend was Davina's versie voor het eerst te horen op Sky Radio.


'Het is het lievelingslied van mijn oma en om haar te verrassen, heb ik er een eigen kerstversie van opgenomen', zegt Davina over Imagine. Voor de blondine is kerst 'de meest gezellige tijd van het jaar'. 'Samen zijn met familie en vrienden, lekker eten en fijne kerstmuziek; meer heb ik niet nodig. Laat de kerst maar komen, ik heb er zin in!'

Davina verkeerde maandag al in kerstsferen. Samen met de Kerstman gaf ze bij Sky Radio het startsein voor The Christmas Station. Dat deed de YouTube-ster door haar versie van Imagine in te starten. Vanaf maandag draait Sky Radio weer geregeld kerstnummers en vanaf 15 december gebeurt dat weer non-stop.