Nieuwe hond voor Miley Cyrus

Ze is haar in april overleden hondje Floyd nog niet vergeten, maar Miley Cyrus heeft inmiddels een nieuw huisdier in haar hart gesloten. De dolblije zangeres plaatste op Instagram een aantal foto's van haar nieuwe aanwinst, de Shetland sheepdog Emu.

"Tijd om Emu-accounts aan te maken", grapt de artiest tegen haar fans. "Hij is hier en hij blijft hier. Ik heb Emu Coyne Cyrus een paar dagen geleden in onze familie verwelkomd. Ik heb hem een paar dagen geheim gehouden, want soms doe ik nou eenmaal zo raar."

In het lange commentaar bij de foto's staat Miley uitgebreid stil bij het overlijden van haar vorige hondje. "Het duurde een tijdje voordat ik hier weer klaar voor was, en weer van een hond kon houden. Er zal er nooit één zijn zoals Floyd. Onze band was zo sterk, die was onvervangbaar, maar dat probeer ik ook niet. Ik zal Floyd nooit vervangen, en het duurde even voordat ik dat begreep."

Het huishouden-Cyrus heeft ook een 'hele speciale herdenkingsdienst' voor Floyd georganiseerd. Ook is er een Floyd-altaar ingericht. "Ik voelde dat mijn engel Floydy Emu zijn zegening gaf. Ik heb gebeden dat Floyd hem een beetje van zijn geweldigheid zou geven, en dat heeft hij gedaan. Hij is zo speciaal en anders dan mijn baby Floyd en ik denk dat Floyd dat expres heeft gedaan. Want soms doet Emu dingen die me aan Floyd doen denken en dan moet ik lachen."

De Wrecking Ball-zangeres is weer gelukkig, laat ze weten. "Dit voelt op zoveel verschillende manieren als een nieuw begin. Ik voel dat er iets gaat veranderen."