Nieuwe gezichten in De TV Kantine

Vertrouwde, maar ook nieuwe gezichten komen vanaf zaterdagavond 11 januari weer langs in De TV Kantine. Het programma van Carlo en Irene is toe aan het zesde seizoen. Weekend laat deze week een aantal nieuwe typetjes zien, zoals Rutger Castricum en Annemarie Jorritsma.

 

Stylist Roy Donders is een van de nieuwe gezichten. Kim Holland staat haar plaats achter de kassa af aan Albert Verlinde, Joop en Janine van den Ende zwaaien de scepter op de kantinevloer. Daarnaast komen Ali B, Ilse DeLange, Lieke van Lexmond, Addy van den Krommenacker, Goedele Liekens, Jandino en Sylvie Meis langs.

Verder kruipen Carlo en Irene in de huid van internationale artiesten als Miley Cyrus en Robin Thicke. RTL4 maakte donderdag eveneens bekend dat Victoria Koblenko en Marco Borsato het komende seizoen een gastrol hebben in De TV Kantine, evenals Najib Amhali, Roy Donders (de echte) en Ruben van der Meer.

Chantal Janzen keert terug als Helga en Leontien Borsato als Edith in de populaire persiflage op komedieserie Allo Allo, die wordt uitgebouwd tot 'kantine-special'.