×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuwe clip Ali B nu wel online

Nieuwe clip Ali B nu wel online
18.03.2019 -

Ali B heeft zijn nieuwe videoclip maandag om 12.00 uur online gezet, ondanks de schietpartij in Utrecht. Vrijdag besloot Ali zijn nieuwe clip nog even vast te houden na de aanslagen in Nieuw-Zeeland.


Of Ali de video bij Dounia, een nummer met zijn neef Oualid, weer offline haalt, is niet bekend. Zijn management kan geen antwoord geven op die vraag.

Utrecht werd maandagochtend opgeschrokken door een schietpartij in een tram, de politie ontving de eerste melding om 10.45 uur. Hulpdiensten zijn massaal uitgerukt, er wordt rekening gehouden met een terroristische daad.

Uit respect voor de nabestaanden en slachtoffers van de aanslagen op verschillende moskee├źn in Nieuw-Zeeland besloot Ali vrijdag de clip bij Dounja weer offline te halen. De rapper en zijn neef lieten weten ‘opgeschrikt’ te zijn door het ‘verschrikkelijke nieuws over de ongelooflijk laffe aanslag’.