×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuw seizoen Spoorloos is kijkcijferhit

12.09.2017 -

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Spoorloos met daarin het verhaal dat tot de ontvoering van presentator Derk Bolt en cameraman Eugenio Follender in Colombia leidde, heeft maandagavond de meeste televisiekijkers getrokken. Naar het programma keken bijna 1,6 miljoen mensen, blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek (SKO).


Het team van Spoorloos werd afgelopen juni in Colombia ontvoerd door ELN (Nationaal Bevrijdingsleger). Zij werden na zes dagen vrijgelaten. Eerder zei cameraman Eugenio Follender nog steeds last te hebben van het incident. Zo zegt hij een persoonlijkheidsverandering te hebben ondergaan. 

Ook Radar en Het Familiediner, die voor en na Spoorloos stonden geprogrammeerd op NPO1, waren in trek. Radar trok bijna 1,4 miljoen kijkers terwijl op Het Familiediner een miljoen mensen afstemden.

Onder de commerciëlen trok SBS6 de meeste kijkers. Mr. Frank Visser doet uitspraak en Dokter Tinus waren beide goed voor zo'n miljoen kijkers, terwijl Helemaal het einde en Johnny Into The Wild het met 989.000 en 792.000 moesten doen.