×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nieuw album Mariah Carey op komst

11.04.2017 -

Mariah Carey komt later dit jaar met een nieuwe plaat. De zangeres tekende maandag een nieuwe overeenkomst met platenlabel Epic Records.


Eerder gingen er geruchten dat er bonje was tussen Mariah en haar label. Zij zou deze winter zonder medeweten van Epic de single I Don't hebben uitgebracht, waarna het plaatje ook nog eens flopte. Epic-baas L.A. Reid zou daardoor op het punt hebben gestaan de banden met de zangeres te verbreken, maar met de belofte van een nieuw album hebben de partijen het bijgelegd.

'Ik stop mijn hart en ziel in het maken van meer nieuwe muziek', aldus Mariah maandag in een verklaring aan Variety. 'Ik ben ontzettend blij om aan dit nieuwe hoofdstuk te beginnen en door te werken met, en voor, iedereen van wie ik hou.' Het album wordt het vijftiende voor Mariah. Haar laatste plaat, Me. I Am Mariah… The Elusive Chanteuse, kwam uit in 2014.