×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nienke Plas zet zinnen op zangcarrière

Nienke Plas zet zinnen op zangcarrière
16.11.2018 -

Nienke Plas heeft haar zinnen gezet op een zangcarrière. De vlogger en Expeditie Robinson-deelnemer lanceerde vrijdag haar allereerste single. De clip bij het nummer Vrijdag verschijnt later op de dag.


De 32-jarige Nienke is vooral actief als vlogger: haar YouTube-kanaal heeft 198.000 abonnees. Vorig jaar presenteerde ze Zon, zuipen, ziekenhuis: hier is het feestje. Samen met Dennis Weening en Rick Brandsteder volgde ze feestende jongeren tijdens hun vakantie in Europese badplaatsen.

Voor dat programma, dat haar eerste presentatieklus was voor televisie, werd ze genomineerd voor een Televizier Talent Award. Die prijs ging uiteindelijk naar Kaj Gorgels.

Je kunt haar allereerste single hier beluisteren.