Nicolette viert haar vrijgezellenfeest

Nicolette van Dam had het de afgelopen jaren te druk om te trouwen, maar nu lijkt het er dan toch van te komen. De presentatrice heeft zaterdag met vriendinnen haar vrijgezellenfeestje gevierd. Althans, daar leek het op, middels een foto die ze op Instagram zette.

Op de foto droeg Nicolette een roze haarband met twee hartjes en de tekst: Bride to Be. De trouwdatum heeft de blondine nog niet bekendgemaakt. Eerder kondigde ze wel al aan dat ze dit jaar wil trouwen. 

Nicolette werd in de zomer van 2011 door haar aanstaande Bas Smit ten huwelijk gevraagd. Ze was destijds in verwachting van hun eerste kindje, dochter Lola-Lilly. In augustus vorig jaar beviel Nicolette van haar tweede dochtertje: Kiki-Kate. Van trouwen kwam het ondertussen telkens maar niet.

''Met onze liefde heeft dat niets te maken'', zei Nicolette begin januari vorig jaar nog tegen Grazia. "Dat huwelijk gaat er écht wel komen, ik heb alleen nog geen idee wanneer. Een trouwerij doe je niet eventjes tussendoor."

Een dag na het plaatsen van de foto meldde ze echter aan RTL Boulevard dat het niet om haar vrijgezellenfeestje ging. 'Nee joh, dat duurt denk ik nog wel even.'