×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nicolette van Dam opent met kerst pop-uprestaurant

Nicolette van Dam opent met kerst pop-uprestaurant
16.10.2018 -

Nicolette van Dam opent in de kerstvakantie in de RAI een pop-uprestaurant. Brasserie Van Dam maakt deel uit van het Amsterdamse Winterparadijs dat van 21 tot en met 30 december plaatsvindt in het evenementencomplex.


Andere BN'ers die hun medewerking aan het Winterparadijs verlenen zijn Xander de Buisonjé en Lil Klein. Die hebben allebei voor het event een speciaal concert samengesteld, heeft producent 4PM Entertainment dinsdag gemeld.

Het Winterparadijs is een evenement dat helemaal in het teken staat van het kerstgevoel. Er zijn allerlei activiteiten die met kerst, sneeuw en winter te maken hebben. Het belangrijkste nieuwe onderdeel is Het Sneeuwparadijs, waar bezoekers kunnen langlaufen, sleeën, sneeuwballen gooien en sneeuwpoppen kunnen maken. De arena is voorzien van echte sneeuw.

Daarnaast wordt de vorig jaar aangelegde ijsbaan ruim drie keer vergroot tot een 2200 vierkante meter, de grootste ijsbaan van Nederland. Ook wordt er een 400 meter lang langlaufparcours aangelegd en kan winters Amsterdam worden aanschouwd vanuit een 50 meter hoog reuzenrad.

De kaartverkoop is dinsdag van start gegaan.