×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nicolette van Dam niet bang voor burn-out

29.11.2017 -

De agenda van Nicolette van Dam is vrijwel nooit leeg met een eigen brasserie, drie televisieprogramma's en een gezin. Toch is de presentatrice niet van plan om het rustiger aan te doen.


'Ik krijg hier energie van', aldus Nicolette in het AD. 'Een burn-out, ik ben er niet bang voor, maar ik ben me er wel bewust van dat ik voorzichtig moet zijn. Ik heb zelf een vertraagde schildklier. Daardoor word ik sowieso wel eens teruggefloten door mijn lijf', zo legt ze uit.

Nicolette zegt ook hier en daar rustmomenten in te plannen, zodat ze wat tijd heeft voor haar gezin. 'Ik ben geen type dat na een draaidag voor televisie om zes uur zegt: ik ga nu even fijn een uurtje sporten. Dan ga ik eten met de kids, doe ze in bad, leg ze in bed en gaan we een boekje lezen. Die tijd koester ik', aldus Nicolette.

In de vakanties gaat Nicolette bewust naar het buitenland: 'Want daar kan ik niet even naar de zaak. En ben ik er 24/7 voor mijn gezin', besluit ze.