×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nicolette van Dam aan de slag als model

4.09.2015 -

Nicolette van Dam is actrice, presentatrice en nu ook internationaal model. De blondine zal komend jaar te zien zijn als model voor de nieuwe vrouwencollectie van McGregor.


Actrice en presentatrice Nicolette van Dam zal komend jaar te zien zijn als model voor de nieuwe vrouwencollectie van McGregor. De keus voor Nicolette als model was snel genomen. 'Nicolette is vrouwelijk, stijlvol en sympathiek. Dankzij haar positieve en open persoonlijkheid past zo perfect bij ons merk,' adus Marketing Director Merlijn Lammersen.

De foto's van Nicolette zullen in de internationale campagne, in Nederland, België, Duitsland, Spanje en Frankrijk, te zien zijn.

De blondine is zelf ook erg enthousiast: 'Ik ken McGregor al jaren en had altijd een beeld van een traditioneel merk, maar ik was echt verrast toen ik het merk en de nieuwe collectie beter leerde kennen. Het past goed bij me omdat het heel actueel en super vrouwelijk is. McGregor gebruikt stoffen van hoge kwaliteit. Hun stijl en de verschillende items zijn verrassend goed te combineren', aldus Nicolette.