×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nicolette Kluijver zet relatieproblemen opzij in de sneeuw

Nicolette Kluijver zet relatieproblemen opzij in de sneeuw
21.02.2019 -

Ondanks haar huwelijksproblemen is Nicolette Kluijver gewoon op wintersport met haar man Joost Staudt. Via Instagram laat de presentatrice weten blij te zijn dat dat nog kan.


‘Onze kindjes hebben geen boodschap aan onze problemen. Zo trots dat we zo op vakantie kunnen’, aldus Nicolette, onder de hashtags #kidsfirst, #trotsopons en #kindjeszijnhetbelangrijkst. Ook noemt ze Joost een #superdad.

Begin januari werd bekend dat het huwelijk tussen Nicolette en Joost in zwaar weer verkeert. ‘De ziekte van Nicolette heeft grote impact gehad op haar gezinsleven en haar huwelijk. De liefde is er nog steeds en ook de wil om te knokken voor het gezin’, liet haar management destijds weten. Nicolette, die leed aan longkanker, en Joost trouwden in 2012. Samen hebben ze drie kinderen: Isabella (6) en de tweeling Ana-Sofia en Jesse (4).

Nicolette deelt al de hele week kiekjes vanuit de Oostenrijkse sneeuw. Zo liet ze eerder met een trots moederhart zien hoe haar zoon zijn eerste meters op de lange latten maakte. ‘Ik kan wel janken zo gelukkig maak je mij’, schreef Nicolette.

Foto: Instagram Nicolette Kluijver