×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nicolette Kluijver overnacht in Keukenhof

16.04.2018 -

Nicolette Kluijver logeert maandag als eerste Nederlander ooit in de Keukenhof. 'Dit is toch wel mijn uniekste overnachting. Het is nog nooit voorgekomen dat iemand mocht slapen in de Keukenhof. Vanavond is het hier uitgestorven. Ik ben heel benieuwd', zegt Nicolette.


De Expeditie Robinson-presentatrice overnacht niet in haar eentje in de tent die eruit ziet als een enorme luchtbel. Ze nam haar moeder en oudste dochter Isabella Floortje (5) mee om ze te verrassen. Vanuit de doorzichtige luchtbel heeft ze met haar gasten een panoramisch uitzicht over de tulpenvelden. Nicolette wacht een bijzondere overnachting, zegt Pepijn Rijvers van Booking.com, initiatiefnemer van de actie.

Eerder bood het boekingsplatform een nacht aan in de hoogste slaapkamer van Europa, in de top van The Shard in Londen. Ook waren er overnachtingen in de tourbus van artiest Nick Jonas in Los Angeles, met een gastoptreden van de zanger zelf. Op 21, 21 en 22 april kunnen liefhebbers ook zelf een nacht doorbrengen in de Keukenhof. De logeerpartij kost 69 euro, dit bedrag staat symbool voor het 69-jarig bestaan van het park.