×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nicolette Kluijver naar het ziekenhuis

27.02.2017 -

Nicolette Kluijver heeft zich vandaag bij het ziekenhuis gemeld. De presentatrice ondergaat binnenkort een heftige operatie waarbij een deel van haar linker long wordt verwijderd. Er is bij haar namelijk een voorstadium van longkanker ontdekt.


Dat maakte ze vorige week bekend. Vandaag plaatst ze een plaatje met de songtekst van Roar van Katy Perry erop. Daarmee maakt Nicolette duidelijk dat ze gaat vechten tegen de ziekte. 

Gelukkig schat zij zelf de kansen op beter worden goed in, omdat de artsen er nu op tijd bij zijn. De afgelopen dagen heeft Nicolette vooral met haar gezin doorgebracht. Ze is moeder van drie kindjes, een zoontje en twee dochters.