×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nicolette Kluijver na twee weken digitale detox weer online

Nicolette Kluijver na twee weken digitale detox weer online
5.05.2019 -

Nicolette Kluijver is weer online. De 34-jarige presentatrice ging twee weken lang 'mobielloos' door het leven, maar nu de vakantie voorbij is, laat ze ook weer van zich horen op social media.


‘Ik ben weer online’, schrijft de presentatrice op Instagram. ‘Na 14 dagen mobielloos door het leven te gaan ben ik blij er weer te zijn! Digitale detox is geslaagd!’, aldus Nicolette. De blondine vond het heerlijk om alle sociale media even met rust te laten. Die pauze kostte haar overigens wel duizend volgers.

Nicolette kondigde haar detox op 19 april aan. ‘Ik ben verslaafd aan mijn telefoon… de hele dag mails lezen, posten, nieuws checken, Whatsapp, Facebook, Instagram! Mijn kindjes hebben vanaf vandaag vakantie en ik ga de hele vakantie mijn telefoon niet gebruiken.’

Foto: Reni van Maren