×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nicole Kidman vangt tarantula in achtertuin

31.07.2018 -

Nicole Kidman is niet bang uitgevallen als het om spinnen gaat. De actrice ving dit weekend in haar achtertuin een tarantula, en zette het dier weer uit in de natuur.


In een video die ze op Instagram plaatste, is te zien hoe de harige spin langs het zwembad loopt en zich laat afzakken aan de binnenwand. Op de achtergrond zetten de dochters van Nicole en haar echtgenoot Keith Urban, Sunday (10) en Faith (7), het op een gillen. 'Mama, naar achteren!', roept één van de meisjes, terwijl de ander vraagt 'Dat is een tarantula, toch mam?'.

De actrice is daarna te zien met een afgesloten glas met de spin erin. 'Ik moet iets met deze spin, help', grapt ze. Bij het filmpje schreef de 51-jarige: 'Huisgast! Gevangen en losgelaten. De spin is ongedeerd.'

Het is niet duidelijk waar het filmpje is opgenomen. Nicole en Keith hebben huizen in haar thuisland Australië en in het Amerikaanse Nashville en Los Angeles.