×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nicole Kidman en Keith Urban vieren trouwdag

Nicole Kidman en Keith Urban vieren trouwdag
26.06.2019 -

Nicole Kidman was dinsdag dertien jaar getrouwd met zanger Keith Urban, en daar stonden de twee bij stil op social media.


‘Dertien jaar magie, muziek, romantiek, wilde avonturen en nog altijd de pure liefde ontdekken’, schreef Keith bij een foto van het stel samen. Nicole plaatste ook een kiekje en voegde daar het woord ‘liefde’ aan toe en een hartje.

De twee leerden elkaar in 2005 kennen en traden het jaar erop in het huwelijk in Australiƫ. De actrice en de countrymuzikant hebben twee dochters: Sunday (10) en Faith (8). Haar huwelijk met Keith is het tweede voor Nicole; ze was van 1990 tot 2001 getrouwd met Tom Cruise, met wie ze twee kinderen deelt.

Foto: Instagram Keith Urban