×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nicolas Cage is huwelijk na vier dagen zat

Nicolas Cage is huwelijk na vier dagen zat
29.03.2019 -

Vier dagen na zijn trouwgeloften heeft Nicolas Cage een rechter in Las Vegas gevraagd zijn huwelijk met Erika Koike nietig te verklaren.


Nicolas en Erika trouwden afgelopen zaterdag in het geheim. Volgens rechtbankpapieren die Entertainment Tonight in handen heeft, diende de acteur woensdag het verzoek in voor een nietigverklaring van het huwelijk. Hij heeft daarbij aangegeven dat als dat niet mogelijk is, hij een scheiding in gang wil zetten.

Het is niet de eerste keer dat de acteur het getrouwde leven niet lang volhoudt. In 2002 vroeg hij na drie maanden huwelijk een scheiding aan van Lisa Marie Presley. Daarvoor was hij zes jaar getrouwd met Patricia Arquette. Ook zijn derde huwelijk duurde een stuk langer: met Alice Kim hield Nicolas het twaalf jaar vol.