×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nicki Minaj met enorme babybuik op Instagram

Nicki Minaj met enorme babybuik op Instagram
5.02.2017 -

Nicki Minaj heeft vriend en vijand verrast met een foto op Instagram. Daarop is de 34-jarige rapper hoogzwanger te zien.


Fans en Amerikaanse media vragen zich echter af of de foto echt is. Een paar uur voordat het veelbesproken kiekje verscheen, plaatste Nicki een foto van zichzelf in badpak. Daarop is niets te zien van haar ‘babybuik’.

“Jullie zijn allemaal zo kinderachtig”, schreef de rapper bij de foto waarop ze een zwangere buik vasthoudt. “Ik wilde nog even wachten met het delen van dit nieuws maar…” In het bijschrift staat ook een smiley en ATBIMS, wat volgens Amerikaanse media staat voor ‘all these bitches is my sons’, een zin die vaak voorbij komt in Nicki’s nummers.

De reacties onder de foto zijn wisselend. Sommige fans feliciteren Nicki, anderen beweren dat de foto nep is.

Nicki had tot voorkort een relatie met rapper Meek Mill. Hij suggereerde begin vorige maand al dat Nicki in verwachting was. Het bericht waarin hij dat op social media deed, is inmiddels verdwenen.