×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nick & Simon vervangen Dotan

9.05.2018 -

Nick & Simon, ANBU en Supergaande zijn toegevoegd aan de line-up van het Indian Summer Festival in Langedijk. Nick en Simon vervangen singer-songwriter Dotan die al zijn optredens heeft geannuleerd. Ook rapper Josylvio is er niet bij, voor hem is hiphopcollectief ANBU uit Venlo de vervanger, zo maakt het festival bekend.


Indian Summer Festival wordt in 2018 voor de achttiende keer georganiseerd. In totaal treden meer dan vijftig artiesten op in Langedijk. De festivalorganisatie geeft vandaag ook het rooster vrij met de precieze tijden van alle optredens.

Eerder was de komst van Guus Meeuwis, Broederliefde, Lil Kleine en Boef al aangekondigd. Ook De Jeugd Van Tegenwoordig, Di-rect, Sam Feldt en Frequencerz staan op het podium.

Het festival vindt plaats op vrijdag 29 juni en zaterdag 30 juni.