×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nick Schilder: ‘Ik zag het nieuws van Simon in geen 100 jaar aankomen’

20.12.2016 -

Nick Schilder wist niet wat hem overkwam afgelopen weekend toen zijn collega Simon Keizer aankondigde dat hij vader wordt. 'Ik zag dit in geen 100 jaar aankomen.'


Dat vertelde hij aan Coen Swijnenberg in de radioshow van Edwin Evers op Radio 538. De radio-dj dacht dat Nick wel op de hoogte was van het blijde nieuws, maar niets blijkt minder waar: 'Absoluut niet.' 

Nick, die zelf ook weer een kindje op komst heeft, werd daardoor natuurlijk extra emotioneel. 'Het was echt magisch', zegt hij over het moment dat Simon ten overstaan van de volle zaal de zwangerschap aankondigt. 'Ik wist niet wat me overkwam. Als een hele goede vriend jou vertelt dat hij vader wordt, daar komt een hoop emotie bij kijken natuurlijk. En ik dacht: 'Wacht, 12.000 mensen kijken nu naar mij, terwijl ik dit nieuws een plekje moet geven.' Ik ben meteen naar hem toegelopen en gehugd', vertelt Nick over het moment. 

Het moment daarna was natuurlijk wel heel gek. 'De show moest gewoon door. Dat was echt een rollercoaster.' Nick en Simon vierden dit weekend hun 10-jarig jubileum als duo in Ahoy Rotterdam. Daar kondigde Simon Keizer aan dat zijn vrouw Annemarie zwanger is van hun eerste kindje. 

 

Dit dus….

Een video die is geplaatst door Simon Keizer (@ikensimon) op