Ga naar de inhoud

Nick Schilder getrouwd

Zondagmiddag hebben Nick Schilder en zijn vriendin Kirsten elkaar het jawoord gegeven op het zonovergoten Ibiza. De twee werden getrouwd door Kirstens vader.

De plechtigheid vond plaats op het strand bij restaurant Ses Boques. De 32-jarige Volendamse zanger en zijn grote liefde Kirsten gaven elkaar het jawoord in het bijzijn van hun kinderen Nikki (5) en Julian (3).

De Volendammers werden in de echt verbonden door Kirstens vader, die als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand het huwelijk mocht voltrekken. “Kirsten kwam aan met een bootje, heel mooi,” vertelt Nick's manager Aloys Buys aan BuzzE.

“De kinderen droegen vrijwel hetzelfde als hun ouders.” De driejarige Julian droeg een blauw pak, de vijfjarige Nikki een wit jurkje dat ‘heel veel’ op de trouwjurk van haar moeder leek. Het huwelijksgewaad van Kirsten was overigens ontworpen door Mary Borsato. Voor Nikki en Julian was een bijzondere rol weggelegd. “Ze hebben samen de ringen gebracht. Dat ging allemaal goed, het verliep vlotjes. Waarschijnlijk hebben ze van tevoren geoefend.”

Van de huwelijksvoltrekking waren zo’n zestig gasten getuige. “Maar ik heb ze niet geteld.” Volgens Aloys zijn de meeste bekende Volendammers voor het huwelijk overgevlogen naar Ibiza. “De intimi van Nick en Kirsten.”

De feestelijkheden rond de bruiloft gingen zaterdagavond van start met een welkomstdiner, zondagavond wordt eveneens gefeest. Na een diner is het tijd voor ‘dansen en een groot feest’. Of Nick en Kirsten op huwelijksreis gaan, weet de manager niet. Een lange gezinsvakantie zit er waarschijnlijk niet in, Nikki is leerplichtig en moet binnenkort weer naar school.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen