×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nick en Priyanka maken zich klaar voor bruiloft in India

Nick en Priyanka maken zich klaar voor bruiloft in India
30.11.2018 -

Nog een paar dagen en Nick Jonas en Priyanka Chopra zijn man en vrouw. Het stel is al in India, waar volgens hardnekkige geruchten zondag wordt getrouwd.


Nick en Priyanka vieren hun huwelijk meerdere dagen. Onder meer een traditionele hindoe-ceremonie en een christelijke trouwdienst staan op de agenda. Nick en Priyanka trouwen hoogstwaarschijnlijk bij het Umaid Bhawan-paleis in Jodhpur, een van de grootste paleizen ter wereld. Vrienden en familie van het stel zijn ook al gespot in India. Meghan, de hertogin van Sussex, een van de beste vriendinnen van de bruid, mist de trouwerij vanwege haar zwangerschap. Priyanka was er in mei wel bij toen Meghan met prins Harry trouwde.

Grapje

In het nieuwe nummer van Vogue verklappen de bruid en bruidegom al een en ander over hun grote dag. Zo zegt de 26-jarige Nick te paard te arriveren voor de hindoe-ceremonie, waarvoor hij een tulband zal dragen. Priyanka verklapte dat ze naar het altaar loopt in een speciaal voor haar gemaakte jurk van Ralph Lauren, die eerder enkel voor familieleden een trouwjapon ontwierp.

Nick, Priyanka en hun naasten vertelden het tijdschrift ook meer over hun relatie. Zo zegt Nick dat hij al na de derde date wist dat Priyanka de ware voor hem is. Met zijn broers zocht hij een verlovingsring uit en een paar weken later ging hij op Kreta op zijn knieën. 'Ik zei: wil je me de gelukkigste man ter wereld maken en met me trouwen? Geen grapje, ze nam zo'n 45 seconden de tijd. 45 seconden stilte.' Vervolgens zei de zanger: 'Ik ga deze ring om je vinger schuiven tenzij je bezwaren hebt.'

De 36-jarige Priyanka vertelt over haar grootse toekomstplannen. Zo wil ze graag een gezin. 'Mijn ultieme droom is kinderen krijgen. Zoveel als ik kan.'