Nick denkt dat hij Bobbi Christina uit coma kan laten ontwaken

Nick Gordon denkt dat zijn vriendin Bobbi Kristina uit haar coma ontwaakt als hij haar opzoekt in het ziekenhuis. Dat laat hij op Twitter weten.

"Laat mij in het ziekenhuis mijn vriendin bezoeken, als ze mijn stem hoort WORDT ZE WAKKER!!!", twitterde hij zaterdag. Een uurtje later liet hij via het sociale medium weten dat hij gelooft dat het helpt als zijn vriendin zijn stem hoort en hij haar masseert en haar favoriete muziek speelt.

De 21-jarige dochter van Whitney Houston en Bobby Brown ligt ruim drie weken in coma, nadat ze bewusteloos werd gevonden in bad. Nick heeft haar in al die tijd nog niet een keer kunnen opzoeken, omdat haar familie dat niet zou willen.

Volgens de advocaat van Bobbi's vader heeft Nick wel degelijk de kans gehad om zijn vriendin te bezoeken, zegt hij zaterdag tegen E! News. "Meneer Gordon heeft een aanbod gehad om haar te bezoeken, maar hij weigerde om aan de voorwaarden van een mogelijk bezoek te voldoen", aldus advocaat Christopher Brown. Hij voegde eraan toe: "Blijkbaar wil de heer Gordon haar niet zo graag zien als hij de wereld wil doen geloven."

Het incident vertoont veel gelijkenissen met dat van haar moeder. Op 11 februari 2012 overleed Whitney op 48-jarige leeftijd nadat ze eveneens bewusteloos in bad was aangetroffen.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen