Nicholas Brendon opnieuw gearresteerd

Nicholas Brendon is vrijdag voor de derde keer in vijf maanden tijd opgepakt. Hij zou een flinke ravage aangericht hebben aan een hotelkamer in Tallahassee.

De 34-jarige acteur, bekend van zijn rol als FBI-techneut Kevin Lynch in de serie Criminal Minds, beging een maand geleden precies dezelfde fout in een hotel in Fort Lauderdale. En in oktober vorig jaar was het ook al raak. Toen schopte hij stennis in de lobby van een hotel in Idaho. Hij bood niet lang daarna via Facebook zijn excuses aan. "Het spijt me verschrikkelijk dat ik mijn familie, mijn fans en mezelf heb teleurgesteld", schreef Brendon op zijn Facebook-profiel. Hij zou toen pijnstillers geslikt hebben vanwege een operatie aan zijn knie en dit gecombineerd hebben met alcohol, wat slecht gevallen was.

Dit keer wordt hij ervan beschuldigd dat hij tussen de 200 en 1000 dollar aan schade heeft aangericht aan een hotelkamer in Tallahassee, Florida, waar hij een conventie over popcultuur bij zou wonen. Hij is momenteel op borgtocht vrij. Volgens de politie had Brendon, die ook jarenlang in Buffy The Vampire Slayer speelde, de manager van het hotel gevraagd de politie te bellen omdat zijn portemonnee en mobiele telefoon gestolen waren.

De manager belde en vertelde dat de acteur pillen had geslikt en verdwaasd door het hotel liep met bloed op zijn gescheurde kleding. Ook had hij de wc in zijn hotelkamer laten overstromen en was hij kletsnat. Toen de politie arriveerde en hem vroeg wat er aan de hand was, zei hij: "Niets bijzonders, ik hang wat rond. Ik ben in de stad om handtekeningen uit de delen."

Later bleek zijn portemonnee gewoon op een tafeltje in zijn hotelkamer te liggen, zijn telefoon was wel spoorloos. "Hij had tandpasta op zijn hele gezicht en T-shirt, zijn pyjamabroek was gescheurd en hij zat onder de ontlasting", schreef de agent in het politierapport.

De acteur werd opgepakt in de bar van het hotel. Hij moet zich op 30 maart voor de rechter verantwoorden, weet de lokale krant Tallahassee Democrat. Brendon laat aan de krant weten dat hij een 'blackout' had nadat hij negen slaappillen had geslikt tegen depressieve klachten.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen