New Kids On The Block weer naar HMH

New Kids On The Block geeft zaterdag 10 mei een concert in de Heineken Music Hall. Het optreden maakt deel uit van een Europese tournee, die op 6 mei begint in Stockholm en op 1 juni eindigt in Glasgow. De kaartverkoop begint vrijdag om 10.00 uur, kondigde concertorganisator Mojo maandag aan.

New Kids On The Block verkocht meer dan 80 miljoen albums wereldwijd en domineerde jarenlang de hitlijsten met hun nummers You Got It (The Right Stuff), Hanging Tough, Please Don't Go Girl en Step By Step.

Na 15 jaar uit de schijnwerpers, keerden de broers Jordan en Jonathan Knight, Joey McIntyre, Donnie Wahlberg en Danny Wood in 2008 terug voor een reünie. In februari 2009 traden ze ook op in de Heineken Music Hall. Vorig jaar presenteerden ze hun zesde studioalbum 10 en de singles Single en Remix I Like The. Eind dit jaar ontvangt de boyband een ster op de Hollywood Walk of Fame.

Over de Europese tournee zeggen de bandleden: ''We speelden de afgelopen zes jaar in grote concertzalen en stadions over de hele wereld. Onze beste concerten waren in de meest intieme concertzalen, waar we dichter bij onze fans komen. Deze tour geeft ons de mogelijkheid om die intimiteit met onze fans weer te bereiken, dichtbij en intiem met de beste fans van de wereld.''