Nemen Ilse en Waylon het op tegen Geri Halliwell?

Als het aan de BBC ligt, vertegenwoordigt Geri Halliwell het Verenigd Koninkrijk bij het Eurovisie Songfestival. The Sun heeft van een insider bij de Britse omroep begrepen dat de oud-Spice Girl bovenaan het kandidatenlijstje staat.

Volgens de bron is Geri 'geknipt voor de rol'. "Ze houdt wel van een geintje en is niet te beroerd om over de top te gaan. Als ze wint zal ze hier als een legende begroet worden, maar daar staat tegenover dat ze ook kan afgaan." En die angst zit er bij de Britten wel een beetje in na de niet al te succesvolle acts van Engelbert Humperdinck, Blue, Sooch en Jemini. Als Geri daadwerkelijk de Britse inzending wordt, hoopt de BBC dat ze haar oude Union Jack-jurkje van zolder haalt dat ze droeg tijdens de Brit Awards in 1997.

Een definitieve keuze is nog niet gemaakt, maar in een reactie aan het tabloid laat de BBC weten dat het niet al te lang meer gaat duren. De finale van het liedjesspektakel is op 6 mei in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Namens ons land gaan Ilse DeLange en Waylon het podium op.