×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nederlandse inzendingen maken kans op Emmy

28.09.2017 -

De NPO-documentaire 'Robin de Puy - Ik ben het allemaal zelf' maakt kans op een International Emmy Award. De korte film is genomineerd in de categorie 'ARTS' en neemt het op tegen inzendingen uit Canada, Japan en Braziliƫ.


De documentaire, gemaakt in het kader van het programma 'Close Up' van Avrotros, volgt fotografe Robin de Puy tijdens een roadtrip door de VS. De film is begin 2016 uitgezonden.

De International Emmy Award bekroont jaarlijks televisieprogramma’s in elf categorieën die buiten de VS gemaakt zijn. Het is niet de enige Nederlandse genomineerde dit jaar. Ook de Netflix-serie 'Tokyo Trial' van regisseur Pieter Verhoeff maakt kans op een beeldje.

Het is de eerste grote internationale film voor de 79-jarige Verhoeff en zijn eerste productie sinds de boekverfilming Brief voor de koning uit 2008.