×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nederland kan niet op Glennis Grace stemmen

21.08.2018 -

Het is toch niet mogelijk om vanuit Nederland te stemmen op Glennis Grace, die dinsdagnacht in de kwartfinales van talentenjacht America’s Got Talent staat.


Eerder was de zangeres verteld dat ook mensen in haar thuisland hun stem konden uitbrengen. Ze heeft de afgelopen dagen dan ook landgenoten opgeroepen om dat te doen. Nu blijkt dat er toch een zogeheten geoblock zit op de stemsite van televisiezender NBC, waardoor het niet mogelijk is vanuit buiten de VS een voorkeur voor de Amsterdamse aan te geven.

Glennis neemt het dinsdagavond (lokale tijd) op tegen elf andere kandidaten. Onder de deelnemers zijn niet alleen zangers en zangeressen, maar ook onder meer een kattenact, een acrobatenduo en een stand-upcomedian. 'Tja, dat is America’s Got Talent hè', liet de zangeres eerder weten. 'Als je dat niet wil moet je met The Voice meedoen.'

Na haar optreden in de liveshow, zijn de stembussen een dag lang geopend. Amerikanen kunnen hun voorkeur aangeven via een app, de site of per telefoon. Als Glennis doorgaat, staat ze begin september in de halve finale van het dertiende seizoen van America's Got Talent. Op 19 september wordt bekend wie er vandoor gaat met de hoofdprijs van een miljoen dollar.