Natasja Froger bijna gestopt met docusoap

Dit najaar is dan eindelijk bij RTL de langverwachte docusoap De Frogers: Effe Geen Cent Te Makken te zien. Hoewel Natasja Froger naar eigen zeggen maar weinig moeite had om zich aan te passen aan het leven met een krappe beurs, is er een fase geweest waarin ze het bijltje er het liefste bij had neergegooid. Familieproblemen dreven Natasja er bijna toe om de stekker uit het programma te trekken en de wijk te ontvluchten.

“Het werd vervelend toen René’s moeder ziek werd en in het ziekenhuisbelandde. Op dat moment wil je gewoon naar iemand toe kunnen. Dan zijnje financiële beperkingen echt verschrikkelijk voelbaar”, vertelt zeaan Weekend. “Maar goed, dat geldt voor iedereen die het niet zo breedheeft. Veel vervelender vond ik het dat in die fase ook nog allerleicameraploegen bij ons op de stoep stonden, bijvoorbeeld van hetprogramma Man Bijt Hond. René kan daar redelijk goed mee omgaan, maarik wil dat op zo’n moment gewoon niet. Thuis heb ik een groot hek datons op zo’n moment beschermt, maar hier waren we vogelvrij. Als ik dedeur uitkwam, liep ik steevast tegen een cameraploeg aan, terwijl ikgewoon zo snel mogelijk naar mijn schoonmoeder wilde. Toen was ik hetwel even goed zat en wilde ik er wel mee stoppen.”

Gelukkig hebben Natasja en haar gezin ook deze zware dagen overleefd enzijn ze inmiddels weer teruggekeerd naar hun Blaricumse villa.Ongetwijfeld zal Natasja na binnenkomst haar spullen op de bank hebbengesmeten en de nodige flessen champagne en doosjes kaviaar hebbenbesteld. Of toch niet? “Nee hoor. Qua geld of luxe heb ik maar weiniggemist”, zegt ze. “Toen ik thuiskwam, ben ik meteen bovenop mijn hondengedoken en heb ik ze heel lang niet meer losgelaten. Die heb ik pasecht gemist!”