‘Naomi Campbell rommelt met Liam Payne’

Naomi Campbell (48) en Liam Payne (25) zouden met elkaar aan het daten zijn. De geruchten daarover gaan al langer en nu meldt The Daily Mail dat het topmodel en de zanger het bij de Formula E in Hong Kong buiten het zicht van de camera's 'erg gezellig hebben gehad'.

Volgens de krant konden de twee hun handen niet van elkaar afhouden en ‘gedroegen ze zich als een stel verliefde tieners’. De twee kregen een rondleiding door de garages en maakten duidelijk kenbaar niet samen gefotografeerd te willen worden. Daarna waren ze aanwezig bij een viplunch van modelabel Boss.

‘Het was alsof ze pubers waren die voor het eerst samen op vakantie gingen. Liam overlaadde haar met complimenten, wat zij natuurlijk leuk vond. Achter de schermen waren ze heel close, maar zodra de formaliteiten begonnen gingen ze elk hun weg en wilden ze niet samen gespot worden. Ook op hun sociale media kanalen noemden ze elkaars naam niet, terwijl ze beide foto’s van het event postten,’ aldus een bron.

Of het echt serieus is tussen de twee, valt nog te bezien. Volgens de bron ‘is Naomi niet op zoek naar een vaste relatie en houdt ze van haar vrijheid’.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen