×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Najib Amhali keert terug in theater

21.06.2018 -

Cabaretier Najib Amhali gaat volgend seizoen weer het theater in met een cabaretvoorstelling. Waar Was Ik?, waarmee hij vanaf september in kleine zalen try-outs gaat spelen, is zijn eerste solovoorstelling sinds hij eind 2016 de tournee van zijn vorige voorstelling afzegde.


Amhali zag zich om gezondheidsredenen en privéproblemen genoodzaakt de tournee (N)ergens goed voor te cancellen. Hij had naar eigen zeggen geen show 'op het niveau wat het publiek gewend is'. In Waar was ik? blikt Amhali onder meer terug op die periode. De kaartverkoop is van start gegaan.

De cabaretier zat na het cancellen van zijn tournee overigens niet stil. Hij presenteerde voor RTL het programma Little Big Stars, deed met Jandino Asporaat een optreden in De Kuip en speelde in de film De Familie Slim.