×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nadia Moussaid vervangt Eva Jinek met Laat Op Eén

22.06.2018 -

De naam van de vervanger van Jinek is bekend. Nadia Moussaid is in augustus met het programma Laat Op Eén te zien op NPO 1. Eva Jinek gaat in die periode met zwangerschapsverlof.


De 34-jarige Moussaid werkte voor Nieuws & Co (NPO Radio 1) en is ook een van de presentatoren van Brandpunt+. Donderdag werd bekendgemaakt dat dat actualiteitenprogramma vanwege bezuinigingen bij de publieke omroep ophoudt te bestaan. Mediadirecteur Jochem de Jong van KRO-NCRV: 'een talentvolle presentator met een scherp journalistiek oog. Ze heeft in het verleden laten zien dat ze de kijker op eigen wijze kan meenemen in de gesprekken aan tafel.'

Laat Op Eén wordt van maandag 6 tot en met vrijdag 31 augustus op doordeweekse avonden om 23.00 uur uitgezonden op NPO 1.