×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

‘Naaktfoto’s Marlijn Weerdenburg uitgelekt’

‘Naaktfoto’s Marlijn Weerdenburg uitgelekt’
18.04.2019 -

Marlijn Weerdenburg is het slachtoffer geworden van een groep iCloud-hackers, die naaktfoto's van de actrice online hebben gezet.


De hackers zouden al drie naaktfoto’s hebben gepubliceerd en nog meer privémateriaal in het bezit hebben dat zij ook publiekelijk willen maken. RTL Boulevard stelt dat naast Marlijn er nog meer bekende Nederlandse vrouwen het slachtoffer van de hack zouden zijn geworden.

Techjournalist Daniël Verlaan laat weten: ‘De gestolen foto’s worden niet gepubliceerd: het doel is om ze geheim te houden en onderling te ruilen. Dat klopt ook: de foto’s die ik heb gezien, zijn nergens online te vinden. En dat maakt het juist zo gevaarlijk.’ Daniël heeft het management van Marlijn al eerder gewaarschuwd. ‘Heb in december het management van Marlijn gebeld en ze hierover geïnformeerd. Volgens haar management was ze al op de hoogte van de hack, en had ze passende maatregelen genomen. Hoop dat er ook aangifte is gedaan.’