Naaktfoto’s Justin Bieber zijn echt

Justin Bieber zou Selena Gomez afgelopen week bestookt hebben met naaktfoto's nadat zijn ex hem een 'drugsverslaafde' zou hebben genoemd. Screenshots van het chatgesprek zijn in handen van RadarOnline en bronnen bevestigen de site dat de berichten echt zijn en inderdaad van Justin komen.

Het gesprek tussen de twee, die een knipperlichtrelatie hebben, begint volgens RadarOnline onschuldig. Justin zou Selena hebben gestuurd dat hij nog altijd van haar houdt. Maar bij Selena lijkt de liefde inmiddels aardig bekoeld te zijn. Ze reageert fel: "Met die onzin hoef je niet meer aan te komen, ik trap er niet meer in. Ik was eerlijk tegen je en gaf je een tweede kans, maar mijn vrienden hadden gelijk: je bent een klootzak", reageert ze naar aanleiding van Justins vakantie met een andere vrouw, een paar weken eerder.

Wanneer Selena nog even verdergaat en zegt dat Bieber een junk is die naar een ontwenningskliniek moet, trekt de zanger alle registers open. Hij stuurt foto's van zijn geslachtsdeel en begint tegen haar te schelden. Zo verwijt hij zijn voormalige liefde dat ze alleen maar bekend is vanwege hem en dat ze uit zijn buurt moet blijven.

Geruchten over de foto's van Justins penis doken afgelopen week al op, maar TMZ beweerde toen nog dat ze fake waren.