Britney Spears

Na manager trekt ook advocaat Britney Spears zich terug

Sam Ingham, de advocaat van Britney Spears, stopt ermee. De raadsman trekt zich terug nu hij er niet in is geslaagd de zangeres uit het curatorschap van haar vader te halen, meldt TMZ.

Eerder deze week meldden verschillende Amerikaanse media dat Spears boos zou zijn dat Ingham nog steeds niet het benodigde papierwerk voor het beëindigen van het curatorschap zou hebben ingediend. Volgens TMZ ligt de zaak weer anders: Ingham zou juist boos zijn op de zangeres omdat zij tijdens de veelbesproken hoorzitting twee weken geleden vertelde dat ze nooit wist hoe ze het curatorschap kon stoppen, terwijl hij dat meerdere keren zou hebben aangegeven.

Optreden

Ingham volgt het voorbeeld van Spears’ manager Larry Rudolph die maandag bekendmaakte te stoppen. Hij gaf aan dat de zangeres zijn diensten niet langer nodig heeft omdat ze niet meer wil optreden.

Slaaf

Tijdens de hoorzitting eind vorige maand vroeg Spears de rechter de curatele waar ze al dertien jaar onder staat te beëindigen. Ze gaf daarbij aan dat ze zich een slaaf voelt van haar toezichthouders, met name van haar vader Jamie. De rechter wees dat verzoek af, maar stond wel toe dat de financiële instelling Bessemer Trust gaat optreden als co-curator. Die trok zich echter enkele dagen daarna weer terug.

Het is nog onduidelijk wie Spears nu zal vertegenwoordigen in de inmiddels langlopende rechtszaak.