×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Na drie loodzware maanden: Eva Jinek geniet van vakantie

Tijd voor een feestje!

Na drie loodzware maanden: Eva Jinek geniet van vakantie
30.04.2019 -

Eva Jinek zal vast een diepe zucht hebben geslaakt nadat ze haar gasten en kijkers onlangs voor de laatste keer bedankt had. Het waren drie loodzware maanden voor de presentatrice, die voor het eerst haar televisiewerk moest zien te combineren met het moederschap


Hoewel vriend Dexter veel van de zorg voor hun half jaar oude zoontje Pax op zich nam, zal het toch vermoeiend zijn geweest om, met de bekende gebroken nachten, iedere avond weer fris en goed voorbereid op televisie te verschijnen. Jeroen Pauw heeft het stokje nu even overgenomen en dus heeft Eva vakantie. De presentatrice zal de komende vrije maanden benutten om bij te komen en ook haar sociale leven, dat met een dergelijk werkschema ernstig in de verdrukking komt, weer op te pakken. Ze greep deze week dan ook met beide handen de uitnodiging voor een feestje aan. Gewapend met een mooie bos bloemen, cadeaus én natuurlijk zoontje Pax in de Maxi-Cosi gingen Eva en haar vriend op pad.