Na de breuk nog altijd goede vrienden

In een officiële verklaring lieten Katja Schuurman en Thijs Römer, na de breuk van hun achtjarige huwelijk, het volgende weten: ‘Als geliefden zijn wij uit elkaar. Wij gaan verder als meer dan goede vrienden en als trotse ouders van onze prachtige dochter Sammie.’ Katja en Thijs zijn zelfs zo goed bevriend dat ze binnenkort samen met hun dochtertje gezellig een weekje op vakantie gaan. Katja’s vader zei in een verklaring aan RTL Boulevard dat de twee hun problemen niet beter hadden kunnen aanpakken dan dat ze deden. ‘Als alle mensen die in de problemen komen met hun huwelijk zo omgaan met hun problemen als Katja en Thijs hebben gedaan, dan was er een hoop minder ellende bij scheidingen’, aldus Wim Schuurman. Dit zijn de beroemde exen die na de breuk nog steeds door één deur te kunnen.

Patricia Paay en Adam Curry
Patricia Paay en Adam Curry waren ruim twintig jaar getrouwd toen ze in 2009 bekend maakten dat ze gingen scheiden. Na jaren zegt Patricia dat Adam en zij weer goed met elkaar kunnen opschieten. Zo goed dat de twee een gezellige dag in Amsterdam op de planning hadden staan. Het duo trok behoorlijk de aandacht toen ze samen het Amsterdamse Apollo Hotel binnenstapten om te lunchen. Dochter Christina Curry is blij dat haar ouders het weer goed met elkaar kunnen vinden. ‘Dit vind ik leuk’, zegt ze.

Ben Affleck en Jennifer Garden
Acteurskoppel Ben Affleck en Jennifer Garden maakten een dag voor hun tienjarig jubileum bekend dat het stel gaat scheiden. Het stel gaf in een gezamenlijke verklaring aan wel als vrienden door te willen gaan. ‘Na veel nadenken hebben we de moeilijke beslissing genomen om uit elkaar te gaan. We gaan als vrienden en met veel liefde voor elkaar onze eigen weg. We willen onze kinderen samen opvoeden en we vragen om hun privacy in deze moeilijke tijd. Dit is het enige wat wij kwijt willen over deze privéaangelegenheid.’
Ben en Jennifer worden nog regelmatig gespot met hun trouwring om omwille van de kinderen, zo meldt Dailymail.

 

Miranda Kerr en Orlando Bloom
Toen Miranda Kerr en Orlando Bloom hun break publiekelijk maakten, stond het tweetal erop om goede vrienden te blijven. Maar niemand kon hebben voorspeld hoe goed de twee het met elkaar kunnen vinden na de split. Het model vindt het belangrijk dat ze elke dag contact hebben en zegt dat ze een goede platonische relatie hebben met elkaar. Ze blijven immers altijd familie laat Miranda weten aan Harper’s Bazaar. Orlando zegt zelfs nog steeds een ‘diepe liefde’ voor haar te voelen. “Ik heb er alles aan gedaan, maar het was tijd om elkaar de ruimte te geven’, aldus de Pirates of the Caribbean-acteur. De twee hebben samen een driejarig zoontje genaamd Flynn.

 

Hilary Duff en Mike Comrie
Hilary Duff vroeg kort geleden een echtscheiding aan van haar man Mike Comrie na en huwelijk van vier jaar. Hilary wil de volledige voogdij over hun zoontje Luca met bezoekrechten voor Mike. Mike vecht Hilary’s echtscheidingspetitie aan en hoopt daarmee gezamenlijk voogdij te krijgen. Hoewel de twee in een rechtszaak verbonden zijn, worden ze toch nog samen gespot vanwege hun zoontje. Het stel ging zelfs op een familievakantie kort nadat ze hun scheiding bekend maakten. ‘We zijn een eenheid en we zullen de rest van ons leven een eenheid blijven. We realiseerden ons dat we als koppel niet meer waren zoals eerst. Maar ik heb geluk dat dit is gebeurd nu Luca nog klein is, omdat dit nu normaal voor hem is’, aldus Hilary.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen