Musical Sonneveld vanaf nu in DeLaMar

De eerste musical van het nieuwe Stage Entertainment Nederland is in première gegaan. De musical Sonneveld met onder anderen Freek Bartels en Tony Neef werd zondag opgevoerd in het DeLaMar theater in Amsterdam.

De musical over het leven van Wim Sonneveld ging eerder in Utrecht in première en was tot aan de zomer in de Nederlandse theaters te zien. Voor zowel de producent als de cast was het een grote wens om de musical voort te zetten. Die mogelijkheid deed zich voor in Amsterdam.

Wim Sonneveld en het DeLaMar zijn altijd onlosmakelijk met elkaar verbonden geweest. Nadat het theater in 1952 in geldnood kwam, nam Wim Sonneveld met twee compagnons de dagelijkse leiding op zich. Voor de nieuwe reeks voorstellingen is het verhaal verrijkt met de geschiedenis van DeLaMar.

Sonneveld in DeLaMar is van 8 februari tot en met 26 april 2015 alleen te zien in DeLaMar. Het is de eerste musical van het fusiebedrijf Stage Entertainment Nederland, dat sinds 1 januari actief is. Stage Entertainment International, de theateronderneming van Van den Ende, nam onlangs alle aandelen over van het bedrijf van Albert Verlinde.