×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mr. T van The A-Team gaat stijldansen

24.02.2017 -

Mr. T, in ons land vooral bekend van The A-Team, gaat meedoen aan de Amerikaanse versie van Dancing With The Stars. De programmamakers zijn in hun nopjes met Mr. T. Ze verwachten dat hij een geweldige kandidaat zal zijn.


Mr. T. is inmiddels 64 jaar, maar hij heeft nog niets van zijn glans uit de jaren tachtig verloren. De acteur speelde toen de rol van B.A. Baracus in The A-Team, een Amerikaanse serie over vier huurlingen die onrecht te lijf gingen. In ons land werd de serie uitgezonden door de TROS. Verder was hij ook te zien in de film Rocky III. Hij werd daarna professioneel worstelaar.

Een andere ster die mee gaat dansen in het programma is turnster Simone Biles. Ze was een van de smaakmakers tijdens de Olympische Spelen van vorig jaar in Rio. Biles won daar viermaal goud. Op Balk moest ze echter de Nederlandse Sanne Wevers voor laten gaan en pakte ze het brons.