×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mooie dag voor Johnny de Mol

12.01.2018 -

Het is vandaag een mooie dag voor Johnny de Mol. Hij mag 39 kaarsjes uitblazen. Op Instagram staat hij stil bij deze dag.


'Kinderen zijn de aller-, allerleukste wezentjes op aarde. Ze zijn eerlijk, recht voor z'n raap en dat allemaal zonder aanzien des persoons want het maakt een kind niks uit of jij zwart, wit, arm, rijk, jong of oud bent. Als jij het kind wat aandacht geeft en het echt 'ziet', dan ben jij zijn of haar grote voorbeeld. Het is het mooiste wat er is… Dat en een avondje goed stevig drinken op je verjaardag natuurlijk! Rock-'n-roller en weldoener in één! Dat gaat prima hand in hand', zijn de wijze woorden van Johnny op zijn Instagram.