Andre Monique Bank

Monique Westenberg zet jarige André in het zonnetje: ‘Trots op de groei die jij doormaakt’

Monique Westenberg wenst de vader van haar kind, André Hazes, een fijne verjaardag. Zijn grootste cadeau is volgens Westenberg “deze reis, met en naar jezelf”, zo schrijft ze op Instagram.

“Het leven is een treinreis en daar stappen door de jaren heen veel personen in en vaak ook weer uit. Jouw trein zat de afgelopen 28 jaar in de fastlane. Alle coupés bomvol met energieën en prikkels”, schrijft Westenberg. “Meestal was jij de machinist, soms hing je wankelend uit de ramen en er zijn ook keren geweest dat je bijna voor je eigen trein lag.”

Afgelopen jaar lag Hazes volgens zijn ex-vriendin voor de spreekwoordelijke trein. Hij wist zichzelf echter te herpakken. “Gelukkig ontdekte je ein-de-lijk de handrem en ben je begonnen aan de reis naar jezelf. Je hebt, voor je dit nieuwe levensjaar in gaat, veel wagonnetjes losgekoppeld en daarmee veel patronen en personen achter je gelaten.” Westenberg zegt enorm trots te zijn op Hazes. “Het is dapper dat je de cirkel nu écht doorbreekt en daarmee jezelf en onze zoon de toekomst geeft die jullie verdienen.”

Schermafbeelding 2022 01 21 Om 10.46.43

Samen hebben Westenberg en Hazes een zoon, André. In maart werd bekend dat de twee opnieuw een punt achter hun relatie hadden gezet. De zanger was daarna enige tijd samen met Sarah van Soelen.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen