Monique Westenberg

Monique Westenberg verbreekt stilte op Instagram

De laatste keer dat Monique Westenberg iets op Instagram plaatste, was net na haar breuk met André Hazes. Daarna was het stil op het account van Monique, tot nu. De blondine deelt een foto van haar grote steun en toeverlaat: zoon André.

Op de foto is te zien hoe Monique en haar zoontje elkaar een kus geven. Ze zet er enkel ‘🔒’ als bijschrift bij. Onder het bericht krijgt de blondine veel steun van haar volgers. ‘Er komt echt een veel betere man in jou leven! Kop op’, ‘Beter dan dit wordt het niet… Aan deze onvoorwaardelijke liefde kan geen vent tippen!!’ en ‘Je komt er bovenop hoor! Sterker dan ooit’, luiden enkele reacties. Ook Roxeanne Hazes reageert met twee hartjes onder het bericht.

In haar wekelijkse column voor Vriendin liet Monique zich onlangs uitgebreid uit over de roerige periode na haar breuk met André. ‘Ik heb het zwaar, ik ben verdrietig en het jaar zoals ik het voor ogen had, zal heel anders verlopen. Daarbinnen moet ik proberen om mijn weg te vinden, dag voor dag’, schreef ze. Gelukkig krijgt ze veel steun van vriendinnen en familie, maar ze haalt de meeste kracht uit haar zoontje: ‘Van de week had hij voor het eerst zelf ‘mama’ geschreven en daar een lieve tekening van een hart bij gemaakt. Ik smolt.’