×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Monique showt hoe ze er nu uitziet na de bevalling van André Hazes III

24.11.2016 -

Monique is nu ongeveer een maand mama en begint langzaam weer lekker in haar velletje te komen, meldt ze. Ze showt daarom de afgelopen dagen hoe ze er intussen uitziet.


Er is bijna niets van te zien dat er een maand geleden nog een kleine baby in haar buik zat. Monique straalt op de foto's die ze op Instagram zet. 'Langzaamaan kom ik weer lekker in m'n velletje. Tussen de luiers en flesjes door even m'n wimpers laten doen bij de beste! Zo lijken mijn ogen wat minder vermoeid nu ik minder slaap dan normaal', schrijft de vriendin van Andr'e Hazes bij een selfie. 

Gisteren plaatste de kersverse mama ook al een foto van zichzelf. Daarop stond Monique buiten de auto. Op dat kiekje is ook nauwelijks wat te zien van een zwangerschapsbuikje.